ORDU / FATSA - Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Hayalimdeki meslek projesi kapsamında,ilçemizdeki ortaokulları ziyaret ederek okulumuz hakkında öğrencilere bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz Değerler Kulübünün hazırlamış olduğu yardım kolileri velilere ulaştırıldı. Meb Sosyal Sorumluluk Programı çerçevesinde yapılan etkinlikte ayrıca okulumuz 1. katında Ramazan Sokağı oluşturuldu.

Mrt

HER YIL MART AYI İLK HAFTASINDA KUTLANAN YEŞİLAY HAFTASI 2023/2024 ÖĞRETİM YILINDA İLÇE PROGRAMI OKULUMUZ İLE MEŞEBÜKÜ İLK/ORTAOKULU İLE BİRLİKTE İLÇEMİZ CUMHURİYET MAYDANINDA İCRA EDİLMİŞTİR.

ETKİNLİKTE BİR STAND AÇILARAK HALKIN BİLİNÇLENMESİ SAĞLANMIŞTIR.KULÜP ÖĞRENCİLERİ HAZIRLADIKLARI BROŞÜRLERİ HALKA DAGITMIŞTIR

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile “Ordu Üniversite Bölüm Tanıtım Günleri “ etkinliğine katılım sağladık.

Şbt

Ortaokullara yönelik okul tanıtım faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Ock

Kariyer günleri kapsamında ,okulumuzdan mezun olup üniversite eğitimlerine devam eden öğrencilerimizi okulumuzda ağırladık.
11 ve 12.sınıf öğrencilerimize üniversiteye geçiş süreci, okudukları bölümler hakkında bilgiler veren, tecrübelerini paylaşan öğrencilerimize ve söyleşiyi organize eden Rehber Öğretmenimiz Şenay Kocatepe’ye teşekkür ederiz

Ock

Okulumuz Okul sporları Karate Gençler B
İl Müsabakalarında 3 birincilik ve 1 de ikincilik almışlardır.

Öğrencilerimizden;
Mert Şirin 65+ kg'de,
Karate Komite İl Birinciliği
Karate Kata İl İkincilliği,

Kardelen Eriş 60 kg'de,
Karate Komite İl Birinciliği
Karate Kata İl Birinciliği.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Olgun ÇÖRTEN'i tebrik ediyoruz.

Ara

Okulıumuz Milli Eğitim Bakanlığı Standardazisyon ve Kalite Birimi tarafından düzenlenen 'Okulum Temiz Belgesi'ni almaya hak kazanmıştır.

Okulumuz adına emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz masa tenisi Ordu İl Müsabakaları Genç Kızlar İl Birincisi olmuştur. Kızlarımızı ve öğretmenimiz Olgun ÇÖRTEN'İ tebrik ediyoruz.

Kas

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polislik büro amirliği; kariyer günü polislik mesleği tanıtımı, polis olma şartları ve güvenli internet kullanımı konusunda bilgilendirme semineri verildi.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım eğitim merkezi eğitimcisi
Arzu Uğurlu tarafından okulumuz öğrencilerine İlk Yardım eğitimi verilmiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü sebebiyle okulumuz Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sevgi ERGEN yönetiminde hazırladıkları “10 Kasım Atatürk ‘ü Anma” programını sunmuşlardır. Ayrıca bir grup öğrencimizle ilçe programına da katılım sağlandı.
10 Kasımlar sadece bir yas günü değildir. Aynı zamanda verdiğimiz sözü yineleme günüdür. Atatürk'ün ebedi hatırasını bu düşünce ve duygularla selamlıyoruz.
Saygı ve minnetle…

Kas

Okul Sporları Masa Tenisi Gençler A Kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Şeyda Nur PEKİN, Cansu YILDIRIM, Damla ERAT ve Hazal DEMİRBAŞ'tan oluşan masa tenisi kız takımımız Fatsa İlçe Birincisi olmuştur. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi alkışlıyoruz.

Kas

Okul-Aile Birliği toplantısı 23 Ekim 2023 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz Değerler Kulübü tarafından 29 Ekim cumhuriyet bayramı programı düzenlendi. Cumhuriyetimizin 100.yılını sevinç ve coşkuyla kutladık.