24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle ilçemize yapılan ÖĞretmen Konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Bahar Ay Bölükbaş dereceye girerek ödüllendirildi.

Organ bağışı haftası nedeniyle İlçe Sağlık Müdürlüğü (Dr. Çetin Karabay, Hemşire Öznur Karamanlı Akgül ve Derya Ergül) tarafından okulumuz öğrencilerine bilgilendirme semineri  verildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümü münasabetiyle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında,  9 Kasım Çarşamba günü '15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Meydanında' organ bağışı tanıtım ve bilgilendirmesi yapıldı.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Ekrem Yargıcı ve Edip Yeniyıldız; öğretmenlerimizden Ayşe Tepecik Gönül, Hatice Sarıçetin, Olgun Çörten,Şenay Kocatepe, Fatma Yeşiltaş, Ferruh Sezer, Işıl Aksoy, Şenol Davun, Zahide Kıran ve Vuslat Uygun "Üstün Başarı Belgesi" ile taltif edilmişlerdir. Kendilerini bizler de tebirk ediyoruz.

Ekm

Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, öğrencilerimizin sokak röportajında kendileri ile görüşme taleplerine karşılık, bizzat gelerek nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında öğrencilerimizin okulla ilgili talepleri oldu. Bu taleplerin karşılanacağını ve bizzat takipçisi olacağını söyleyen Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar hoş sohbetin ardından okulumuzdan ayrıldı.  Okulumuz adına kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

2022-23 eğitim öğretim yılı  olağan "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" yapılmıştır.

Ekm

30 Ağustos Zafer Bayramı 100. yıl kutlamaları kapsamında ilçemizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında 1. olan okulumuz öğrencilerinden Bahar Ay Bölükbaş'a ödülü, Okul Müdürümüz Sadık Akkiraz tarafından verildi.

Ekm

İlçemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Amatör Futbol Turnuvasında Okulumuz İlçe 3. sü olmayı başarmıştır.

Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Olgun Çörten'i tebrik ediyoruz.

Eyl

Okulumuza Bakanlığımız tarafından gönderilen kaynak kitaplarımız tüm sınıf düzeylerinde dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Okulumuz Rehberlik Servisi, Sağlık Hizmetleri Alanı ve Hasta Yaşlı Hizmetleri Alanı işbirliği ile 9. sınıflarımıza alan-dal tanıtımı yapılmıştır.

Haz

Okulumuz e-twinning Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Bu ödülün kazandırılmasına çalışmalarıyla katkı sağlayan İngilizce Öğretmenimiz Fatma Yeşiltaş 'a ve Coğrafya Öğretmenimiz ile öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Okulumuza yeni atanan Okul Müdürü Sadık AKKİRAZ, 21/06/2022 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.

Okul Müdürümüz Sadık AKKİRAZ'a yeni görevinde başarılar dileriz.

Haz

Okulumuza yeni atanan Müdür Yardımcısı Ekrem YARGICI, 20/06/2022 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı.

Müdür Yardımcımız Ekrem YARGICI'ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Haz

Lokman Hekim'de hüzün ve sevincin bir arada yaşandığı muhteşem bir karne töreni icra edildi. Okulumuzda uzun yıllar Müdür Yardımcılığı  ve  son beş yılda da Okul Müdürlüğü görevini sürdüren  Gökhan Kıran'ın tayinin çıkması buruk bir yıl sonu yaşanmasına neden oldu.

Törende sınıflarında dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi.
Ayrıca okulda yapılan sınıflar arası kızlar voleybol turnuvasının birinci ve ikincisine de madalyaları takdim edildi.

Okul Müdürümüz Gökhan Kıran'a okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı okulumuz adına Meslek Dersleri Öğretmenimiz Dursun Günaçtı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yine okulumuzda Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Yazar'ın görev süresinin sona ermesi nedeniyle kendisine okulumuza vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür plaketi verildi.

Törenin kapanış konuşmasını yapan Müdür Yardımcımız Fahrettin Yeniköy öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı kutlayarak yaz tatilinde bol bol dinlenip eğlenmelerini, yeni döneme zinde bir kafayla güzel bir başlangıç yapmalarını temenni ettiğini söyledi.

Tören, İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.