ORDU / FATSA - Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz 11. sınıflar için Samsun 19 Mayıs Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi.

May

Fatsa Devlet Hastanesi Eğitim Birimi tarafından, bu yıl İşletmelerde Beceri Eğitimi kapsamında hastanede staj yapan öğrencilerimiz için bir veda programı düzenlendi. Programda yıl içerisinde çalışmalarından dolayı başarılı görülen öğrencilerimize Teşekkür Belgesi verildi. Eğitim Birimi Sorumlusu Sayın Dilek DEMİRBAŞ, yıl içerisinde gerek çalışmalarından dolayı gerekse iletişim becerilerinden dolayı öğrencilerimize ve Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecilerimize teşekkür etti. Program sinevizyon gösterisi ve pasta ikramı ile sona erdi. Hazırladıkları programdan dolayı Fatsa Devlet Hastanesi Eğitim Birimi Sorumlusu Sayın Dilek DEMİRBAŞ'a, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Op.Dr. Alper DELİER'e teşekkür ediyoruz.

May

Kariyer günleri etkinliği kapsamında Fatsa Yüksek Öğrenim Kredi Kredi Ve Yurtlar Kurumu Müdürü Sayın Salim SADAN öğrencilerimiz ile buluşarak Kredi ve Yurtlar Kurumu hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kendisine Teşekkür Ederiz.

May

Fatsa İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından okul ve kurumların katılımıyla 16-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Fatsa Sahil Atatürk Parkında gerçekleştirilecek olan Eğitim ve Bilim Şenliğine Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak kurduğumuz stant ile katılım sağlıyoruz. Hepinizi şenliğimize bekliyoruz...

May

Milli Savunma Üniversitesi tanıtım faaliyetleri kapsamında Ünye Adnan Menderes MTAL'de tanıtım seminerine 30 öğrencimizle katılım sağladık.

May

Fatsa kariyer günleri kapsamında Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Ethem KİBAR okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile biraraya geldi. Ardından öğretmenlerimizle sohbet ederek bizleri onurlandırmışlardır.

Bu surecte bizlere katkı sağlayan İlçe milli eğitim müdürümüz Sayın Saygın ATİNKAYA'ya, Belediye başkanımız Sayın İbrahim Ethem KİBAR'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim yılı 2. dönem veli toplantısı yapıldı.

Nis

İşletmede Mesleki Eğitime için Fatsa Devlet Hastenesine giden öğrencilerimize Sosyal çalışma uzmanımız tarafından bugün sağlık çalışanlarımiza ve öğrencilerimize "çocuk istismarı ve şüpheli durumlarda sağlık çalışanlarının rolü" konulu eğitim yapıldı.

Nis

Sahil Güvenlik Komutanlığı personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine 'Çeken Akıntı' konulu bilgilendirme semineri yapıldı.

Nis

Teknolojinin ve tıbbın ilerlemesi ile elde edilen sonuçların daha etkin kullanılması ve halkı bilgilendirme/bilinçlendirme/farkındalık kazandırma çalışmalarına yoğunluk verilmesi amacıyla düzenlenen "1- 7 Nisan Kanser Haftası" etkinlikleri, kanser mücadelesinde oldukça önemli bir yer tutmaktadır.

Bu nedenle Fatsa Develt Hastanesinde Mesleki eğitim yapan öğrencilerimiz, 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası sebebi ile yapılan etkinliklerde görev aldılar.

Nis

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında Fizyoterapist Merve Aktepe Yazgu konuğumuz oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında Diyetisyen Melis AYDIN DEĞRİ konuğumuz oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Fatsa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlediğimiz stantlarla açıldı.

Fuarımızın açılışına, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ile ilçemiz okul ve kurumlarından yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Açılış konuşması Okul Müdürümüz Gökhan Kıran tarafından yapılmış ve kurdele kesilmesinin ardından stantlarımız katılımcılar tarafından ziyaret edilmiştir.

17 projenin sergilendiği fuarda, 50 öğrenci, 1 proje yürütücüsü ve 8 danışman öğretmen görev almıştır.

Fuarımızın hazırlık, başvuru ve düzenleme süreçlerinde emeği geçen Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, konukseverliği ve destekleri için Fatsa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne, son olarak bizleri yalnız bırakmayıp katılım sağlayan tüm ziyaretçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde görev alan Barış Can ARINLIK, Şeyma KISACIK, Beyzanur AKKİRAZ, Tuğba BULGAN ve Sudenaz YEŞİLKEKLİK öğrencilerimizi Onur Belgesi ile İşletmede Beceri Eğitimine giden öğrencilerimizden başarı gösteren Denizhan GÜNDOĞAN, Telat AYBARLIK, Beyza YILMAZ, Tuğçe EDİZ, Gülçin ÖZTÜRK, Sefa BÜYÜK, Senanur EREN ve Ayşenur KÜÇÜK'ü Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdik.

Mrt

Leyla YÜKSEL öğretmenımızin rehberliğinde, Afete Hazırlık Kulübü tarafından okulumuzda Yangın ve Deprem Okul Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.