ORDU / FATSA - Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz Değerler Kulübü öğretmen ve öğrencileri emekli öğretmenimiz Nuran Arslan hocamızı hastanede ziyaret etti. Kendisine Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Ekm

Degerler kulübü olarak Çedes (Çevreme duyarliyim degerlerime sahip çıkıyorum) projesi kapsamında huzurevi ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaret esnasında gençlerimiz huzurevi sakinlerine kitap okuyup, oyunlar oynayarak çeşitli akvitilerde bulundular.

Haz

Okulumuz e-TWINNING Avrupa kalite etiketi aldı.Başarıda emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Fatma YEŞİLTAŞ'a teşekkür ederiz.

May

7 Mayısta Okulumuzdan 46 öğrenci 1 idareci ve 2 öğretmen katılımı ile Sinop'a gezi düzenledik.

Gezide Efelek Şelalesi, Sinop Kalesi ve Hamsilosa gidilmiş ve Tekne Turu düzenlenerek keyifli anılarımıza bir yenisi daha eklenmiştir.

May

2022-23 eğitim öğretim yılı 2. dönem Veli Toplantısı velilerimizin katılımıyla  gerçekleştirildi.

May

Kariyer günleri kapsamında ,okulumuzdan mezun olup üniversite eğitimlerine devam eden öğrencilerimizi okulumuzda ağırladık.
11 ve 12.sınıf öğrencilerimize üniversiteye geçiş süreci,okudukları bölümler hakkında bilgiler veren, tecrübelerini paylaşan öğrencilerimize ve söyleşiyi organize eden Rehber Öğretmenimiz Şenay Kocatepe’ye teşekkür ederiz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuz Felsefe Kulübü tarafından performans ve şiirlerle kutlanmıştır.

Ock

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya layık görülmüştür.

Ock

2022-23 eğitim öğretim yılı 1. dönemin sona ermesi ile karne heyecanını hep birlikte yaşadık. Yaşasın Sömestir :)

Ock

İlimizde düzenlenen okul sporları kapsamında okulumuz öğrencilerinden Deniz Acısdudan (Güreş-Ağırsiklet) il birincisi, Burak Eruzun (Tekvando - 45 kiloda) il ikincisi, Numan Kaşaltı (Tekvando- 45 kiloda) il üçüncüsü, Elif Naz Erat (Mua-thai) il ikincisi, Ravzanur İnan (Mua-thai) il ikincisi olmuştur. Öğrencilerimizi, emeği geçen antrenör ve Beden Eğitimi öğretmenimizi ve tebrik ediyoruz.

Ock

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile Orduda düzenlenen "Üniversite ve bölüm tanıtım günleri"etkinliğine katılım sağladık.

Ara

İlimizde düzenlenen Masa Tenisi Genç A Kızlar turnuvasında okulumuz İl Üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimiz Şeyda Nur Pekin, Cansu Yıldırım, Damla Erat, Hazal Demirhas ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Olgun Çörten'i tebrik ediyoruz.

Ara

Okul sporları genç erkekler 60 kiloda Judo İl Birincisi Okulumuz öğrencilerinden Emirhan Kulaç olmuştur. Kendisini, Antrenörü Alp Kağan Yalçın'ı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Olgun Çörten'i alkışlıyoruz.

Kas

Geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Ara

Geçtiğimiz yıllarda okulumuzdan emekli ve tayin olan çalışanlarımıza okulumuz olarak veda yemeği düzenledik. Kendilerine yeni hayatlarında mutluluklar dileriz.