Eyl

Okul sağlığı hizmetleri için tıklayınız.

Eyl

2022-23 eğitim öğretim yılında okulumuzda alan/dal kontenjan dağılımı aşağıda yer almaktadır.

Eyl

2022-23 eğitim öğretim yılı Eylül dönemi sorumluluk sınav takvimi için TIKLAYINIZ

Sevgili öğrenciler.

Sağlık Hizmetleri alanı öğrencilerinden 2022-23 eğitim öğretim yılında 10. sınıfı okuyacak olanlar için dal seçimi yapılacaktır.

Bunun için sizler altta linki verilen dilekçeyi indirdikten sonra doldurup, hem kendiniz hem de veliniz imzaladıktan sonra en geç 20 Temmuz 2022 tarihine kadar Okul idaresine teslim etmeniz gerekmektedir.

Detaylar için altta yer alan açıklamaları okuyun lütfen.

2021-2022 eğitim öğretim yılı

haziran dönemi  12.sınıflar tek ders  sorumluluk sınavı  takvimi aşağıda sunulmuştur.

Haz

2021-22 eğitim öğretim yılı yaz dönemi DYK kursları ile 2022-23 eğitim öğretim dönemi DYK kurs takvimi aşağıda sunulmulştur.

Haz

2021-22 eğitim öğretim yılı haziran ayı ek sorumluluk sınav takvimi aşağıda yer almaktadır.

Haziran dönemi sorumluluk sınav takvimi için tıklayınız.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma YEŞİLTAŞ tarafından yürütülen Avrupa projesi olan Y.E.P. Etwinning projemiz son buluyor. Projemizin amacı Ingilizce öğreniminde öğrencilerimizin endişelerini,korkularını ve çekincelerini ortadan kaldırmaktı. Yaptığımız yaratıcı, faydalı ve eğlenceli etkinliklerle öğrencilerimizi İngilizce konuşmaya, yazmaya,dinlemeye, okumaya ve anlamaya yönlendirdik. Çok verimli bir proje dönemi geçirdik. Başta projemizin kurucuları Adana Erkek Anadolu Lisesi öğretmeni Ece ERDEM ve Adana Şehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi öğretmeni Gonca ÇINIÇEV olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Projemizde yaptığımız bireysel ve ortak çalışmalarımız:
Did you know?
Quotes of the Y.E.P. Project
Puzzle
My city, my history
Showing an ability of you
Promise to Earth
Acrostic Poem
Question and Answer Videos
Calender of 2022
Writing a story (All About Adam)
Giving a traditional recipe of food or drink and preparing a dinner table

Nis

Okulumuzu niçin tercih etmelisiniz?

-Okulumuz Fatsa bölgesinin en nezih okullarından biridir.

-Okulumuz ilçe merkezinde bulunur ulaşımı kolaydır.

-Okulumuzda hem resmi hem de özel servis taşıması bulunmaktadır.

-Okulumuzun eğitim kadrosu yeterlidir ve öğretmen ihtiyacı bulunmamaktadır.

-Atölye ve Laboratuvarlarımız gerekli donanıma sahiptir.

-Okul bahçesine entegre spor faaliyetleri için kapalı halı saha okulumuza hizmet vermektedir.

Nis

Okulumuzu niçin tercih etmelisiniz?

-Okulumuz Fatsa bölgesinin en nezih okullarından biridir.

-Okulumuz ilçe merkezinde bulunur ulaşımı kolaydır.

-Okulumuzda hem resmi hem de özel servis taşıması bulunmaktadır.

-Okulumuzun eğitim kadrosu yeterlidir ve öğretmen ihtiyacı bulunmamaktadır.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma YEŞILTAŞ'ın ortaklarından olduğu "Y.E.P. You+English =Perfect" adlı uluslararası e-Twinning projemizin çalışmalarına başladık. Projemizin amacı yabancı dil öğrenmede öğrencilerin endişe ve ön yargılarını gidermek ve onları yabancı dil öğrenmeye istekli yapmaktır. Ülkemizde ve çoğu ülkede İngilizce ilk yabancı dil olarak öğretilmektedir. Ülkemizden ve faklı ülkelerden öğretmenler ve öğrenciler bir araya gelerek öğrencilerimizin endişesini gidermek için çeşitli aktiviteler yapacağız. Çalışmalarımıza bir anket araştırması yaparak başlıyoruz. Aşağıdaki anketi bütün öğrencilerimizin cevaplamasını istiyoruz. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Anket için tıklayınız.

Our school's English teacher Fatma YEŞILTAŞ is one of the partners of the international e-Twinning project "Y.E.P.You+English =Perfect".We have started the work of our e-Twinning project. The aim of our project is to eliminate the worries and prejudices of students in learning a foreign language and to make them willing to learn a foreign language. English is taught as the first foreign language in our country and in most countries. Teachers and students from our country and from different countries will come together and carry out various activities to relieve the anxiety of our students. We begin our work by conducting a survey research. We want all our students to answer the questionnaire below. Thank you in advance for your participation.

Click for survey.

Okul logomuzu yeniden tasarladık.

Yeni logomuzu vektörel çizim kulanarak güncelledik.

Yüksek çözünürlüklü yeni logomuzu indirebilmek için aşağıda yer alan bağlantılara tıklayınız.