Haz

Okulumuz 11. sınıflar için Samsun 19 Mayıs Üniversitesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Nis

İşletmede Mesleki Eğitime için Fatsa Devlet Hastenesine giden öğrencilerimize Sosyal çalışma uzmanımız tarafından bugün sağlık çalışanlarımiza ve öğrencilerimize "çocuk istismarı ve şüpheli durumlarda sağlık çalışanlarının rolü" konulu eğitim yapıldı.

Mrt

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında Diyetisyen Melis AYDIN DEĞRİ konuğumuz oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımız Fatsa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu salonunda düzenlediğimiz stantlarla açıldı.

Fuarımızın açılışına, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa Belediye Başkanı Yardımcısı Ruhi Özbay, Fatsa İlçe Millî Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ile ilçemiz okul ve kurumlarından yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz katılmıştır.

Açılış konuşması Okul Müdürümüz Gökhan Kıran tarafından yapılmış ve kurdele kesilmesinin ardından stantlarımız katılımcılar tarafından ziyaret edilmiştir.

17 projenin sergilendiği fuarda, 50 öğrenci, 1 proje yürütücüsü ve 8 danışman öğretmen görev almıştır.

Fuarımızın hazırlık, başvuru ve düzenleme süreçlerinde emeği geçen Okul Müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, konukseverliği ve destekleri için Fatsa Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne, son olarak bizleri yalnız bırakmayıp katılım sağlayan tüm ziyaretçilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde görev alan Barış Can ARINLIK, Şeyma KISACIK, Beyzanur AKKİRAZ, Tuğba BULGAN ve Sudenaz YEŞİLKEKLİK öğrencilerimizi Onur Belgesi ile İşletmede Beceri Eğitimine giden öğrencilerimizden başarı gösteren Denizhan GÜNDOĞAN, Telat AYBARLIK, Beyza YILMAZ, Tuğçe EDİZ, Gülçin ÖZTÜRK, Sefa BÜYÜK, Senanur EREN ve Ayşenur KÜÇÜK'ü Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdik.

Mrt

Leyla YÜKSEL öğretmenımızin rehberliğinde, Afete Hazırlık Kulübü tarafından okulumuzda Yangın ve Deprem Okul Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz 11. ve 12. sınıf öğrencilerini üniversite sınavına motive etmek ve üniversite hakkında bilgilendirme amaçlı olarak Samsun 19 Mayıs Üniversitesine gezi düzenlendi. Gezinin düzenlenmesinde emeği geçen Müdür Yardımcımız Akın Çağlar Çağlıoğlu'na, Öğretmenlerimiz Şenay Kocatepe'ye, Fatma Boşcu Şahin'e ve Müjgan Atmaca'ya teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz Değerler Kulübü kitap okuma grubu, Asiye Uzunca öğretmenimizin rehberliğinde aralık ayı içersinde Emine Çaykara'nın söyleşi tarzında yazdığı "Türk Aynştaynı Oktay Sinanoğlu" isimli kitabını okudular.

Ayrıca  Oktay Sinanoğlu hakkında pano da hazırladılar.

Şbt

Mesleki Tanıtım Faaliyetleri kapsamında okul tanıtımlarımız başlamıştır.

Bu kapsamda ilçemizde bulunan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Mehmet Zahit Kotku Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu ve TOKİ Ortaokuluna okulumuzu tanıtmaya başladık.

Tanıtımlarımız, Rehber Öğretmenimiz Şenay KOCATEPE öncülüğünde Meslek Dersleri Öğretmenlerimiz Ahmet GÜNGÖR, Fatma BOŞCU ŞAHİN  ve Nuran ARSLAN eşliğinde yapıldı.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Tanıtım faaliyet planı için tıklayınız.

Bugün 24 Kasım, Hakkı Ödenemeyenlerin Günü!

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sevgi Ergen´în rehberlik ettiği Edebiyat Kulübü öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programda  öğretmenlerimiz keyifli ve duygulu anlar yaşadı.

Diğer yandan Okul Yönetimimiz öğretmenlerimizi derslerinde ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Bizler de öğretmenlerimizin gününü kutluyor, şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bugün 24 Kasım, hakkın ödenmez öğretmenim.

14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında işletmede mesleki eğitime giden öğrencilerimiz Fatsa Devlet Hastanesinde Eğitim Birimi ile beraber kurulan standda gelen hastalara diyabet ile ilgili eğitim verdiler. Ayrıca isteyen hastaların kan şekeri ölçümlerini yaptılar.

Haz