2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem başı öğretmenler kurulu yapıldı

Ock

2023-2024 eğitim-öğretim yılı Şubat Dönemi sorumluluk sınav takvimi için tıklayınız.

Ock

02/05/2007 tarih ve 26510 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmakta olup, enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaşması ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası, "Enerji Verimliliği Haftası" olarak tüm dünyada kutlanmaktadır.

Günümüzde en temel ihtiyaçlardan biri haline gelen enerjinin, kullanımı ile Doğal Kaynaklar hızla tükenmekte, Çevre kirliliği, İklim Değişikliği ve Enerji için yüksek maliyetler oluşabilmektedir.

Enerji verimliliği ile yaşam standartlarımızı düşürmeden kullandığımız enerji miktarını azaltarak, enerji tüketiminde yapacağımız küçük önlemlerle büyük tasarruflar sağlayarak gelecek nesillere daha temiz ve yaşanılabilir bir dünya bırakabiliriz.

Aklınla verimli yaşa..>>

Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı için tıklayınız...>>

Eyl

9. Sınıf alan geçiş tercihleri 22-28 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Tercih kılavuzu ve takvim için tıklayınız.

Eyl

Eylül dönemi sorumluluk sınav takvimi için tıklayınız.

11 ve 12. Sınıflar için;

-Biyoloji

-Coğrafya

-Fizik

-İngilizce

-Kimya

-Matematik

-Tarih

-Tc İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük

-Türk Dili ve Edebiyatı

derslerinden DYK açılacaktır. 24-28 Ağustos 2023 tarihinde öğretmen ve öğrenci başvuruları alınacaktır. Tüm öğrencilere duyurulur.

May

Bakanlığımız bursluluk sınavı başvuruları başlamıştır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

May

2022-2023 eğitim öğretim yılı Haziran Dönemi sorumluluk sınavı takvimi aşağıda sunulmuştur.

May

Detayli bilgi için tıklayınız.

Ock

Şubat Dönemi sorumluluk sınav takvimi için tıklayınız.

Ara

Aile Okulu Eğitimlerimiz için başvurular  26/12/2022 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Eğitime tüm velilerimiz davetlidir.

Detaylı bilgiyi Okul Müdürlüğümüzden alabilirsiniz.

Ara

12.12.2022 Pazartesi günü saat 15:30 da okulumuzda Veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantıya bekleriz.

2022-2023 eğitim öğretim yılı 1.dönem 1. Sınav tarihleri aşağıda yer almaktadır.

Ekm

Değerli Velilerimiz, 2022-23 eğitim öğretim yılı Okul aile Birliği genel Kurulu toplantımız 24 ekim 2022 Pazartesi günü saat 15:00'da yapılacaktır. Toplantıya katılımlarınızı bekliyoruz.